Forskellen mellem Sterling Sølv og 925 Sølv - ByMelanie

Forskellen mellem Sterling Sølv og 925 Sølv

Forskellen mellem Sterling Sølv og 925 Sølv
Forskellen mellem Sterling Silver og 925 SilverSilver er skinnende, lys og afstøbninger, der signatur metallisk glimt, vi alle kender og elsker. Det er tidløst og trendy og bruges universelt til smykkefremstilling. Det er et trækfast metal, der kombinerer både skønhed og holdbarhed. Designere - og købere - kan ikke få nok af sølv.

Sølv vil sandsynligvis aldrig gå af mode, da det har været værdsat i århundreder, med oprindelsen til opdagelse i Grækenland og Tyrkiet (tidligere Anatolien) dateret tilbage til 3000 f.Kr. Rent sølv er kostbart, men for blødt til at bruge i smykker. Tilføj lidt legering til blandingen og voila, du har sterling sølv! Ud over sterlingsølv er der også sølvplade, fint sølv, rent sølv, nikkelsølv og 925 sølv.
FAQ - ByMelanie

FAQ

HVOR OFTE SKAL JEG RENGØRE MINE SMYKKER?
Det er bedst at rense dine smykker i rustfrit stål cirka en gang om måneden. Dette vil hjælpe med at forhindre enhver ophobning af snavs og olie og forhindre misfarvning og buler over tid.

FADER SMYKKER I RUSTFRI STÅL?
I modsætning til andre metaller falmer rustfrit stål ikke, så du kan nyde dets glans i lang tid. Det er også holdbart og bliver ikke let ridset. Bare sørg for at give den den pleje, den har brug for, så den ser ny og skinnende ud.

ER SMYKKER I RUSTFRI STÅL VANDTÆTTE?
Ja! Rustfrit stål smykker vil ikke kun modstå postevand; den kan også modstå regn og mange typer væsker. Så hvis du ved et uheld bliver våd, skal du tørre den af. Det eneste, du bør undgå, er at bære dine smykker i rustfrit stål, mens du svømmer i svovlbade.
Styling af smykker i rustfrit stål - ByMelanie

Styling af smykker i rustfrit stål

SÅDAN STYLER DU SMYKKER I RUSTFRI STÅL
Smykker i rustfrit stål kommer i utallige designs og stilarter. Du kan få halskæder, ringe, armbånd og øreringe i rustfrit stål. Hvis du er til piercinger, er der også mange muligheder i rustfrit stål til dig.

Fordi det er et så holdbart og overkommeligt materiale, finder du det i enhver stil, lige fra klassiske smykker til mere moderne og elegant æstetik.


For mere stilinspiration, tillad os at dele et par ideer til, hvordan man bærer det:

Bær smykker i rustfrit stål sammen med andre metaller. Dette vil tilføje kontrast og få dig til at se mere interessant ud.
Tag nogle fede øreringe på! Uanset om du går efter store bøjler, dinglende eller tråde-stile, er du sikker på at finde mange statement-øreringe i dette pålidelige materiale.

Tips til at vedligeholde dine smykker i rustfrit stål - ByMelanie

Tips til at vedligeholde dine smykker i rustfrit stål

  • Prøv at rengøre dine smykker i rustfrit stål cirka en gang om måneden eller ofte, hvis det bliver snavset. Rengøring og vedligeholdelse af den ofte vil hjælpe med at holde i lang tid.
  • Hold dine stykker væk fra kemikalier som blegemiddel og rengøringsmidler. Regelmæssig eksponering for dem kan forårsage misfarvning
  • Opbevar dine stykker i separate rum, så de ikke gnider mod hinanden under opbevaring. Dette vil beskytte dem mod ridser og andre skader forårsaget af slid og stød.
Rengøring af ankelkæder, armbånd og halskæder i rustfrit stål - ByMelanie

Rengøring af ankelkæder, armbånd og halskæder i rustfrit stål

SÅDAN RENGØRER DU DINE RUSTFRIT STÅLSMYKKER

Rustfrit stål bliver sandsynligvis ikke ridset, korroderet eller plettet, men det kan blive matt efter nogen tid. Hvis du ønsker, at dine smykker skal bevare sit nye look, bør du pleje dem ordentligt. Sådan kan du gøre det:

METODE 1: SÆBE OG VAND
Sæbe og vand er fremragende til at fjerne snavs og overskydende olier. Undgå at overmætte smykket i vand, da det vil ødelægge det.

Placer dine rustfri stålsmykker i en stor skål med varmt vand. Tilsæt tre dråber mild sæbe.

Skrub forsigtigt dine smykker med en blød og ikke-slibende klud, følg fibrene og med blide strøg.
For at slippe af med overskydende snavs eller snavs skal du bruge en blød børste (som en gammel tandbørste).

Skyl snavs og sæbe af med rent vand og tør dine smykker med en blød klud.

PROTIP: BRUG IKKE TANDPASTA, PAPIRHÅNDKLÆDER OG POLERINGSKLUDE. DISSE KAN EFTERLADE MÆRKER OG SKADE DE ANDRE METALLER ELLER STEN I DINE SMYKKER.
Smykker i rustfrit stål - ByMelanie

Smykker i rustfrit stål

FORDELE OG ULEMPER VED SMYKKER I RUSTFRIT STÅL
Rustfrit stål er et populært materiale til smykker, fordi det er overkommeligt og holdbart. I modsætning til andre blødere materialer kan den modstå de fleste daglige aktiviteter uden at opretholde korrosion og ridser. Derudover pletter det ikke, så det ser godt ud selv med minimal vedligeholdelse.

Det er også fremragende til dem, der er allergiske over for visse metaller eller foretrækker at undgå sølv og guld. Smykker i rustfrit stål har mange fordele, men før du går videre og køber smykker i rustfrit stål, er her nogle ting, du skal vide.

HVAD ER RUSTFRI STÅLSMYKKER?
En legering af kulstof og jern, rustfrit stål består af mindst 10,5% krom og højst 1,2% kulstof. Dette er kombineret med andre legeringer som nikkel og titanium for holdbarhed og andre fordelagtige egenskaber.

Rustfrit stål et fantastisk materiale til smykker, fordi det kan have en række forskellige finish, herunder børstet, graveret, mat og blankt. Det bruges også ofte i indretning, gadearmaturer og køkkenredskaber.
Vandfaste smykker hos bymelanie - ByMelanie

Vandfaste smykker hos bymelanie

Der er 2 hemmeligheder bag vandtætte smykker: Rustfrit stål og fysisk dampaflejring (PVD) belægning.
Vores allergisikre, vand- og svedafvisende smykker bruger medicinsk 316L rustfrit stål med 14k/18k guld PVD-belægning.
Disse stykker kan blive våde uden at bekymre sig om pletter, grønne markeringer eller irritation. Designet til at bære dag til nat.