Du stiller sikkert dig selv mange spørgsmål om smykker i rustfrit stål lige nu, men det er i orden! Vi er kommet forberedt. Her er nogle almindelige spørgsmål, folk stiller om smykker i rustfrit stål.

HVOR OFTE SKAL JEG RENGØRE MINE SMYKKER?
Det er bedst at rense dine smykker i rustfrit stål cirka en gang om måneden. Dette vil hjælpe med at forhindre enhver ophobning af snavs og olie og forhindre misfarvning og buler over tid.

FADER SMYKKER I RUSTFRI STÅL?
I modsætning til andre metaller falmer rustfrit stål ikke, så du kan nyde dets glans i lang tid. Det er også holdbart og bliver ikke let ridset. Bare sørg for at give den den pleje, den har brug for, så den ser ny og skinnende ud.

ER SMYKKER I RUSTFRI STÅL VANDTÆTTE?
Ja! Rustfrit stål smykker er vandfaste; de kan modstå regn og mange typer væsker. Så hvis de ved et uheld bliver våde, skal du tørre dem af. Det eneste, du bør undgå, er at bære dine smykker i rustfrit stål, mens du svømmer i svovlbade.

ER SMYKKER I RUSTFRI STÅL HYPOALLERGENISKE?
Ja! Smykker i rustfrit stål er hypoallergene, så det vil ikke forårsage hudirritationer eller allergiske reaktioner. Smykker i rustfrit stål er sikre for mennesker i alle aldre og livsstil.

KAN JEG BÆRE SMYKKER I RUSTFRI STÅL MENS AT TRÆNING?
Ja! Smykker i rustfrit stål er holdbare nok til at modstå næsten enhver aktivitet. Du kan bære dine rustfri stålringe, mens du træner uden at bekymre dig om, at de knækker eller beskadiger dem.

RUSTER RUSTFRI STÅL?

På trods af sit navn kan rustfrit stål ruste. Dens chromindhold giver den dog en masse beskyttelse og rustbestandighed. Hvis den bliver ved med at blive udsat for skadelige elementer, er den mere tilbøjelig til at ruste, beskadige og plette.