FORDELE OG ULEMPER VED SMYKKER I RUSTFRIT STÅL
Rustfrit stål er et populært materiale til smykker, fordi det er overkommeligt og holdbart. I modsætning til andre blødere materialer kan den modstå de fleste daglige aktiviteter uden at opretholde korrosion og ridser. Derudover pletter det ikke, så det ser godt ud selv med minimal vedligeholdelse.

Det er også fremragende til dem, der er allergiske over for visse metaller eller foretrækker at undgå sølv og guld. Smykker i rustfrit stål har mange fordele, men før du går videre og køber smykker i rustfrit stål, er her nogle ting, du skal vide.

HVAD ER RUSTFRI STÅLSMYKKER?
En legering af kulstof og jern, rustfrit stål består af mindst 10,5% krom og højst 1,2% kulstof. Dette er kombineret med andre legeringer som nikkel og titanium for holdbarhed og andre fordelagtige egenskaber.

Rustfrit stål et fantastisk materiale til smykker, fordi det kan have en række forskellige finish, herunder børstet, graveret, mat og blankt. Det bruges også ofte i indretning, gadearmaturer og køkkenredskaber.PROS
Lad os udforske de forskellige fordele ved at bruge smykker i rustfrit stål mere detaljeret.

DET RUSTER IKKE
Smykker i rustfrit stål ruster ikke, så længe det beskyttende lag af krom på det bevares. Det oxiderer heller ikke som bronze eller messing, så det vil ikke ændre farve over tid.

DET BLIVER IKKE LET RIDSET
Smykker i rustfrit stål bliver ikke let ridset eller beskadiget som andre metaller. Det behøver heller ikke at blive poleret eller poleret så ofte som sølv, guld og platin.

DET ER HYPOALLERGENISK
At være hypoallergen betyder, at det er usandsynligt, at det forårsager en allergisk reaktion. Det påvirker ikke kroppen eller forårsager nogen skadelige virkninger på huden.

DET ER GENBRUGLIG OG MILJØVENLIG
Rustfrit stål smykker er uendeligt genanvendelige med en næsten 100% genvindingsgrad. Hvis det kommer i kontakt med andre elementer, forbliver det miljømæssigt inert og neutralt uden at absorbere forbindelser, der kan ændre dets sammensætning.

På grund af dette er smykker i rustfrit stål et fremragende valg for alle, der ønsker at træffe mere bæredygtige valg.

RUSTFRI STÅL ER HELT SIKKER
Rustfrit stål er også biokompatibelt, så rustfrit stål har ingen biologiske eller kemiske effekter på kroppen. Det udvaskes ikke i dit blod, forårsager uønskede virkninger og vil ikke forstyrre nogen medicin eller medicinske procedurer.

DET PASSER TIL DE FLESTE OUTFITS
Smykker i rustfrit stål passer til de fleste outfits, fra fritidstøj til formel påklædning. Du kan klæde den op eller ned afhængigt af lejligheden.

ULEMPER
Med så mange fordele kan du undre dig over, om der er nogen ulemper ved smykker i rustfrit stål. Der er dog et par ulemper at være opmærksom på:

VÆRDI VÆRDSÆTTES IKKE
Da smykker i rustfrit stål normalt er overkommelige, kan du ikke forvente, at det vil stige i værdi, i modsætning til dyrere tilbehør.

IKKE HELT USÅRLIGE
Denne type smykker er særligt holdbare, men de er ikke helt usårlige. Det kan stadig blive bulet med tiden, især hvis det kommer i kontakt med tunge og skarpe genstande eller slibende overflader.

Find dit perfekte smykke hos mig