SÅDAN STYLER DU SMYKKER I RUSTFRI STÅL
Smykker i rustfrit stål kommer i utallige designs og stilarter. Du kan få halskæder, ringe, armbånd og øreringe i rustfrit stål. Hvis du er til piercinger, er der også mange muligheder i rustfrit stål til dig.

Fordi det er et så holdbart og overkommeligt materiale, finder du det i enhver stil, lige fra klassiske smykker til mere moderne og elegant æstetik.


For mere stilinspiration, tillad os at dele et par ideer til, hvordan man bærer det:

Bær smykker i rustfrit stål sammen med andre metaller. Dette vil tilføje kontrast og få dig til at se mere interessant ud.
Tag nogle fede øreringe på! Uanset om du går efter store bøjler, dinglende eller tråde-stile, er du sikker på at finde mange statement-øreringe i dette pålidelige materiale.


Tilføj noget gnistre til dit look ved at inkorporere tilbehør med noget bling i dem. Overvej at parre dine smykker i rustfrit stål med zirconia- eller diamantøreringe og skinnende metaller som guld og sølv.

Brug den sammen med andre neutrale farver. Rustfrit stål er en fantastisk accentfarve, fordi det passer til stort set alt. Du kan parre den med sorte, hvide eller pastelfarver. Vælg noget, der komplimenterer din hudtone og øjenfarve! For eksempel, hvis du har mørkt hår og øjne, så overvej at bære et fedt smykke med en mørk accentfarve.

Find dit perfekte smykke hos mig