Forskellen mellem Sterling Sølv og 925 Sølv
Forskellen mellem Sterling Silver og 925 SilverSilver er skinnende, lys og afstøbninger, der signatur metallisk glimt, vi alle kender og elsker. Det er tidløst og trendy og bruges universelt til smykkefremstilling. Det er et trækfast metal, der kombinerer både skønhed og holdbarhed. Designere - og købere - kan ikke få nok af sølv.

Sølv vil sandsynligvis aldrig gå af mode, da det har været værdsat i århundreder, med oprindelsen til opdagelse i Grækenland og Tyrkiet (tidligere Anatolien) dateret tilbage til 3000 f.Kr. Rent sølv er kostbart, men for blødt til at bruge i smykker. Tilføj lidt legering til blandingen og voila, du har sterling sølv! Ud over sterlingsølv er der også sølvplade, fint sølv, rent sølv, nikkelsølv og 925 sølv.

Med så mange sølv på markedet, hvordan ved du, hvilken du skal købe? Er alle sølv ens? Og hvad er forskellen mellem smykker i sterling sølv og 925 sølvsmykker? Her er 411 på sterling sølv vs. 925 sølv.

Sterling sølv vs 925 sølv
Du undrer dig måske over, hvad der er sterling sølv? Sterling sølv er en legering lavet af 92,5 procent sølv og 7,5 procent legering. En legering er i det væsentlige blandingen af ​​to (eller flere) grundstoffer taget fra det periodiske system. Med hensyn til sterlingsølv kan legeringerne omfatte zink, kobber eller nikkel. Mens USA, Europa og det meste af verden håndhæver en streng standard for sterling sølv på 92,5 sølv til 7,5 kobber eller andre legeringer, er der andre standarder. Nogle lande, herunder Frankrig, har en standard på 95 procent, men 92,5 er den mest almindelige.


Så det efterlader spørgsmålet: hvad er 925 sølv? I sidste ende er det det samme som sterling sølv! Sterling sølv og 925 sølv er begge lavet af den samme sølvlegeringsblanding, hvor den eneste vigtige forskel er navnet.

 

Holdbarhed og renhed af Sterling sølv
Grunden til, at sterling sølv kræver blanding af andre metaller, er, at rent sølv naturligt er blødt. Tilføjelse af andre metaller til sølvet øger hårdheden, hvilket gør det mere velegnet og holdbart til brug i smykker og husholdningsartikler som sølvtøj.

Resultatet af denne proces producerer også den karakteristiske sølvfarve: lys, skinnende og metallisk. Den eneste ulempe ved dette smukke metal er, at det kan anløbe, hvorfor det er vigtigt regelmæssigt at rengøre og vedligeholde sterlingsølvsmykker med polermaskiner.

Renheden af ​​sølv lander på en numerisk skala, eller ratingsystem, baseret på 1.000. Rent sølv får en vurdering på 999. For at et sølv kan klassificeres som sterlingsølv, skal det mindst opfylde en renhed på 92,5, AKA 925. Så som du kan se: 925 sølv er sterlingsølv.

Omvendt er metaller, der indeholder mindre end 92,5 procent sølv, ikke sterlingsølv, hvilket er vigtigt at huske på, når du køber sterlingsølv.

 

Sådan identificerer du Sterling Sølv
Den hurtigste måde at identificere sterling sølv på er at lede efter et mærke eller stempel, kaldet "kendetegn". Certificeret sterling sølv vil blive stemplet eller mærket med ordet "sterling" eller "925".

Du kan ofte støde på kendetegn mærket med "STG" "SS" eller "STER", som alle er autentiske notationer af sterling sølv.

Kan du huske, hvordan sterling sølv og 925 sølv er det samme? Med den viden vil du erkende, at ethvert sølvsmykke mærket sterling eller 925 i virkeligheden er sterlingsølv!

Sterling sølv i smykker
En af de bedste ting ved sterlingsølv er, at den kan styles med alt. Den er alsidig, elegant, tidløs og fantastisk til enhver lejlighed. Fra afslappede middage til formelle lejligheder tilføjer sterling sølv det klassiske strejf af glans, der løfter stilen uden at overdøve den. Her er nogle populære typer sterlingsølvsmykker:


Vedhæng: Juvelerer og designere bruger sterling sølv som et elegant og pålideligt metalhus til vedhæng til at holde juveler og sten.


Ringe: Mange ringe er lavet af sterling sølv, da det er allergivenligt og ikke efterlader mærker eller irriterer huden.


Halskæder: Sterling sølv bruges ofte til halskæder og vedhæng.


Øreringe: Ofte er øreringe lavet med billigere metaller, som forårsager irritation og kan føre til blødning og infektion. Næste gang du forelsker dig i et par øreringe, skal du sørge for, at de er sterlingsølv.


Armbånd: Tilføj et strejf af glans med et svirp med et håndled med et smukt sterlingsølvarmbånd.

Ting du skal vide, når du køber smykker i sterling sølv
Vi har erfaret, at der ikke er nogen forskel på sterling sølv og 925 sølv, men det samme kan ikke siges om andre varer på smykkemarkedet. Sandheden er, at udtrykket "sølv" alene er ret komplekst. Faktisk er dette ord populært brugt som en etiket, mens sølv i virkeligheden altid skal være tydeligt identificeret med et kendetegn, der repræsenterer dets standardkvalitet og kvalitet.

Med den information i tankerne skal du altid kigge efter kendetegn, da juvelerer og håndværkere er juridisk forpligtet til at stemple deres stykker for potentielle købere.

Hvis du ikke kan se et frimærke, så køb et andet sted. Det er ikke værd at købe et metal af lav kvalitet forklædt med en belægning af sterling sølv, som i sidste ende slides af, ser billig ud og kan føre til hudirritation.

Det er rigtigt, billige metaller kan irritere huden og resultere i allergiske reaktioner, hvilket gør sterling sølv til en god mulighed for følsom hud. Billige metaller som nikkel eller messing kan forårsage infektioner, især med øreringe.

Bundlinje: Sterling sølv, også kendt som 925 sølv, er allergivenligt, høj kvalitet, stilfuldt og sikkert.

Hvilket lokker spørgsmålet, hvem elsker ikke sølv?

Find dit perfekte smykke hos mig