Ankelkæder

 • Frida - Hilda - Thyra 3 i 1

  Normalpris
  399,00 DKK
  Normalpris
  850,00 DKK
  Udsalgspris
  399,00 DKK
  3 i 1 guld ankelkæder | Spar 40% på min 3 i 1 ankelkæde kampagne . GÆLDER KUN I BEGRÆNSET PERIODE 💛3 i 1 guld ankelkæder | Spar 40% på min 3 i 1 ankelkæde kampagne . GÆLDER KUN I BEGRÆNSET PERIODE 💛
  Udsalg
 • Frida

  Normalpris
  275,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  275,00 DKK
  Frida
 • Hilda

  Normalpris
  299,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  299,00 DKK
  Hilda
 • Thyra

  Normalpris
  275,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  275,00 DKK
  ThyraThyra
 • Forhandler:
  ByMelanie

  Sølv | Limited edition 3 i 1

  Normalpris
  399,00 DKK
  Normalpris
  850,00 DKK
  Udsalgspris
  399,00 DKK
  3 i 1 Sølv ankelkæder | Spar 40% på min 3 i 1 ankelkæde kampagne . GÆLDER KUN I BEGRÆNSET PERIODE 💛3 i 1 Sølv ankelkæder | Spar 40% på min 3 i 1 ankelkæde kampagne . GÆLDER KUN I BEGRÆNSET PERIODE 💛
  Udsalg
 • Forhandler:
  ByMelanie

  Sølv | Hilda

  Normalpris
  299,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  299,00 DKK
  Den smukkeste Hilda ankelkæde til 250 DKK
 • Forhandler:
  ByMelanie

  Sølv | Thyra

  Normalpris
  275,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  275,00 DKK
  Den smukkeste Thyra ankelkæde i sølv til 250 DKK
 • Forhandler:
  ByMelanie

  Sølv | Frida

  Normalpris
  275,00 DKK
  Normalpris
  Udsalgspris
  275,00 DKK
  Den smukkeste Frida ankelkæde til 250 DKK

Ankelkæder fra Bymelanie

Her på siden kan du finde smukke ankelkæde til kvinder.

Vi har et lille sortiment af mine smukke ankelkæde design. I mit udvalg er der ankelkæder med forskellige motiver og design. Du kan finde alle mine ankelkæder i guld eller sølv, afhængigt af hvad du foretrækker. Alle vores smykker har en høj kvalitet og et moderigtigt design, og køber du en ankelkæde hos os, kan du typisk spare op til 50 % i forhold til butikkerne.

Du har altså gode muligheder for, at købe flotte ankelkæder til lave priser. Se vores udvalg igennem og bestil i dag, så vil du få din ankelkæde leveret i en flot gaveæske i løbet af få dage.

Billige ankelkæder - Perfekt til sommeren

Når vinterskoene er taget af de vinterblege fødder og støvlerne bliver udskiftet med sandaler, så vælger mange mennesker at pynte deres ankler med fine ankelkæder. Ankelkæder er det perfekte smykketil foden om sommeren. Det er let, vejer ikke så meget, skinner flot i solen og fås i flere varianter her på siden. Vi tilbyder blandt andet billige ankelkæder med 18 karat guld, billige ankelkæder i sølv. Der er helt sikker noget for enhver smag.

Uanset om du er til det rå look eller det tidsløse look, eller hvis du bare vil gøre din ankel lidt mere lækker og eksotisk, så har vi lige præcis dén ankelkæde, der passer til dig eller veninden. Ligesom veninde armbånd, kan ankelkæder også bruges til at symbolisere et stærkt venskab. Så tag et kig på min unikke side med ankelkæder til lave priser og kom i sommerstemning 🌞

ANKELKÆDER ER BLEVET MODERNE IGEN

Ankelkæder er ikke et typisk smykke, men på trods af dét er det et populært smykke - specielt om sommeren. Ankelkæder fungerer ligesom et armbånd til anklen og her hos BYMELANIE har vi et lille sortment af forskellige at vælge i mellem. Jeg har ankelkæder i sølv, ankelkæder i guld.

Ankelkæder kan bruges af alle, uanset alder, og finder du de helt rigtige ankelkæder kan du være sikker på, at folk lægger mærke til dine fødder. Med ankelkæder fra Bymelanie kommer din personlighed til at skinne 100 % igennem.

Vores ankelkæder giver et feminint, kvindeligt og ungdommeligt udtryk som klæder alle. Vores ankelkæder passer perfekt med mange af andre styles og smykker. Da ankelkæder typisk bliver brugt om sommeren er det ikke det smykke, vi vælger at bruge flest penge på, og det er vi hos Bymelanie helt klar over. Derfor er vores priser presset helt i bund, og du kan spare op til hele 70 % i forhold til alle smykkebutikkerne. Når du bestiller dine ankelkæder hos Bymelanie får du dem leveret i en flot bymelanie æske i løbet af få dage og kvaliteten er i top.

Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Ankelkæder i sølv

Mine ankelkæder i sølv er en tidsløs klassiker. De passer til enhver hudtone, til ethvert outfit og giver et fint og elegant touch til dig og din personlighed. På siderne her kan du finde et stort udvalg af ankelkæder i sølv.

Vi har ankelkæder i sølv uden vedhæng til dem, der foretrækker det elegante, simple og tidsløse look.

Vi bestræber os på at have noget for enhver smag, selvom det er et lille sortiment af design ankelkæder. Ankelkæder i sølv er perfekte til bare ben, sol, sommer og strandture,

Vi sender selvfølgelig dine ankelkæder i flotte gaveæsker.